maanantai 2. marraskuuta 2009

Kulttuurikunto

Se on hieno keksintö tuo Kulttuurikunto Ylen sivuilla. Löytyy tämmöisestä osoitteesta: http://kulttuurikunto.yle.fi/etusivu . Joskus alkuvuodesta olen sinne kirjautunut ja nyt jo päässyt Hall of Fameen. Sehän nyt ei kauheita vaadi, lähinnä viitseliäisyyttä eli jaksat kirjata kaiken "kulttuuritoimintasi" ylös. Hyvä on myös välillä täyttää kulttuurikokemusraportteja ja avata uusia keskusteluja ja tietysti osallistua keskusteluihin. En minä sitten tiedä, että onko tämäkään niin kauhean viisasta nettitoimintaa? Vaan mikäpä sitä sitten olisi, mutta vaikuttaa kuitenkin fiksummalta kuin Facebook tai MySpace. Ja onhan se sentään kylddyyriä, stana. Ja se on hienoa! Konkreettistakin hyötyä Hall of Fameen pääsystä on ollut, lähettivät olakalaukun, Marimekko-penaalin, rintanappeja ja tarroja. Olkalaukku on osoittautunut hyväksi apuvälineeksi kirjastoreissuilla ja onhan se ihan tyylikäskin: musta. Lahtarit-napin laitoin siihen ja niin siitä tuli vieläkin tyylikkäämpi. Mutta kulttuurikuntoilu kannattaa!

5 kommenttia:

  1. Kulttuurikunto on ilman muuta kuntoilulajina kannatettavimpia. Minut siihen johdatti jo kotikasvatus aikoinaan. Välillä kuntoilu on ollut pelkän lukemisen ja itsekseen musiikin kuuntelemisen varassa, mutta nyt taas täällä tarjonnan parissa minulle niin rakas teatteri on ah! niin lähellä!

    "Kulttuuri tulossa reseptilääkkeeksi Ruotsissa, Verkkohesari tänään"): Määrätään dreijjauskurssille tai laulamaan johonkin kuoroon, lähinnä pitkäaikaistyöpoissaoloja (onkohan tuo yksi sana?) karsimaan.

    No huh, antaisivat lippuja esim. teatteriin!

    VastaaPoista
  2. Oho, tuli puheenvuoro eikä mikään kommenntti, anteeksi!

    VastaaPoista
  3. Onhan se mukava, että joku näitä lukee. Teatteri on kyllä hyvä keksintö. Tänä syksynä tullut käytyä vähemmän, onko tarjonta ollut huonompaa vai mikä ollut vikana? Kevätkauteen satsattava sitten täysillä.

    VastaaPoista
  4. Ainakin kerran oletkin jo "teatterissa" käynyt tälle keväälle!

    VastaaPoista
  5. Ja siitä kerron lisää viimeisimmässäni.

    VastaaPoista